Rosé Champagne Method

2500

SKU: N/A Category: Product ID: 1235

Description

BRUT ROSE’ CHAMPAGNE METHOD

DESIGNATION: BRUT ROSE’ CHAMPAGNE METHOD

GRAPE VARIETY: 100% MERLOT GRAPES

PRODUCTION AREA: IN THE TREVISO VALLEY, PRECISELY IN MAROCCO DI MOGLIANO VENETO

HARVEST: In the third week of September

ALCOHOL CONTENT: 12,50° ABV

VINIFICATION: Soft and gradual pressing, temperature-controlled vinification with whole grapes.
Champagne method: refinement in the bottle and 24 months lees ageing.

SENSORY CHARACTERISTICS

VISUAL EXAMINATION: Clear pink wine with fine perlage expressing long chains.

OLFACTORY EXAMINATION: Fresh with red fruits perfume as cherry, raspberry, blackberrie and currant. Slightly spicy and light pepper and licorice aroma.

ESAME GUSTATIVO: Conferma la sua freschezza che spicca all’esame olfattivo con retrogusti di frutta rossa non estremamente matura.

FOOD PAIRINGS: Great as an aperitif, appetizers of oysters, sea truffles, raw prawns, cold cuts, aged cheese. First courses of fish and risotto, main courses of white meat and English-style roast beef.

SERVICE TEMPERATURE: 6/8° C

FIRM/ADDRESS: Vini Marocchesa Viticulture and quality wine production.

ARE YOU A BUSINESS? CONTACT US HERE:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

Additional Information

Weight 1.5 kg
Liters

0,75

Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella privacy policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, leggi la Privacy e Cookie policy.
Cliccando su 
“ACCETTO”, acconsenti all’uso dei cookie.

Alcune funzionalità sono disabilitate in base alle tue preferenze di privacy.
Questo perché il servizio “%SERVICE_NAME%” usa cookie che tua hai scelto di disabilitare.
Se vuoi vedere il contenuto o usare questa funzionalità, puoi rivedere le tue preferenze: clicca qui per modificare le tue preferenze.